Pravila privatnosti

Zbog sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, internet stranica FIME Invest d.o.o. koristi programsku podršku koja prati posjete na mrežu i pruža zaštitu od neovlaštenog korištenja ili izmjena podataka. Međutim, svaki korisnik ovih internet stranica izložen je određenom stupnju rizika da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne mjere, u kojem slučaju FIMA Invest d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove.

Prilikom registracije na https://fimainvest.com stranici, FIMA Invest d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika poput imena, prezimena, adrese, OIB-a, naziva tvrtke, telefonskog broja, e-mail adrese, preslike osobne iskaznice. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata, potvrde identiteta i evidencije korisnika ove web stranice i FIMA Invest d.o.o. ih neće dati na korištenje trećim osobama.. Komunikacija ili materijali koje dostavite, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivim materijalima .

Ako dijelite s nama osobne podatke druge osobe morate za to imati prethodni pristanak iste. U tom slučaju morate informirati ove osobe o tome na koji način obrađujemo osobne podatke u skladu s našom zaštitom privatnosti.

Na Vaš zahtjev podaci se mogu ažurirati, ispraviti ili obrisati putem korisničkog sučelja nakon prijave na stranici, a također možete zatražiti i to pravo kontaktiranjem na fimainvest@fima.com.

Slanje poruka elektronskom poštom (e-mailom)

Slanjem poruka putem elektronske pošte (e-mail) s osobnim podacima po kojima je moguće utvrditi Vaš identitet može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. FIMA Invest d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, koristi, raspolaže i distribuira bez ograničenja.

Koja je definirana svrha i pravni temelj

Poslana informacija je pravna osnova na kojoj baziramo odgovarajuće obrade.
Kada nas kontaktirate da bi dobili neku informaciju ili uložili prigovor, FIMA Invest d.o.o. sprema podijeljenju informaciju. Primjerice, razlog kontaktiranja, trebate li otkazati neku transakciju ili dobiti informacije o njoj.

Informacije o kolačićima

Definicija kolačića i koje kolačiće koristimo.

Da bismo učinili posjet našoj stranici i aplikaciji što atraktivnijim i da bi omogućili korištenje nekih funkcija, koristimo kolačiće na različitim stranicama. Kolačići su male tekstovne datoteke pohranjene na Vašim uređajima. Neki od kolačića koje koristimo se brišu nakon isteka sesije preglednika, odnosno, nakon zatvaranja Vašeg preglednika (tzv. Kolačići sesije). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima i omogućuju nama ili ovlaštenim trećim stranama da prepoznaju Vaš preglednik prilikom sljedećeg posjeta (Trajni kolačići). Možete postaviti na Vašem pregledniku da Vas se informira o postavkama kolačića i da sami odlučite hoćete li ih prihvatiti ili isključite prihvaćanje kolačića za određene situacije općenito.

Također možete na dnu naše stranice u Postavkama kolačića isključit ne nužne kolačiće.

Koje sve kolačići postoje?

Neophodni kolačići su potrebni je vam omogućuju navigaciju po web stranici ili aplikaciji i pri korištenju njihovih značajki. Bez ovih kolačića ne može se jamčiti funkcionalnost, kao npr. koraci prilikom posjeta stranici (npr. Unos teksta), pa čak i pri navigiranju između stranica.

Funkcionalni kolačići omogućavaju web stranici ili aplikaciji da sačuvaju informacije koje su već upisane prije (kao npr. Korisničko ime, izbor jezika ili lokacija) i da poboljšaju korisnikovu sposobnost ponude osobnih detalja. Ovi kolačići skupljaju anonimne informacije i ne mogu pratiti te korake na drugim web stranicama.

Izvedbeni kolačići prikupljaju informacije o korištenju weba ili aplikacije-npr. Koje stranice posjetitelj posjećuje najčešće i zaprima li poruke o greški sa stranice. Ovi kolačići ne pohranjuju informacije o identifikaciji korisnika. Prikupljene informacije su sažete (grupirane) i anonimne. Ovi kolačići se koriste isključivo da bi se poboljšao rad stranice a time i iskustvo korisnika.

Kolačići za marketinške svrhe se koriste u svrhu ciljanog reklamiranja važno za korisnika i prilagođeno njegovim interesima. Koriste se da bi se ograničila učestalost oglasa i mjerila učinkovitost reklamnih kampanja. Oni zabilježe Vaš posjet stranici/aplikaciji. Ova informacija se može dijeliti s trećim stranama (npr. Oglašivačima). U svrhu poboljšanja ciljanja i reklamiranja, kolačići se često povezuju s funkcionalnostima trećih strana.

Pravo izmjene

Zadržavamo prava na promjene pravila zaštite privatnosti u skladu sa zakonskim odredbama. Svakako ćemo Vas obavijestiti o svim važnim promjenama, kao što su promjene svrhe ili o novim svrhama obrade.

Zadnja izmjena: 01.05.2020.

 

          PRISTUPNICA         

Postanite Ulagatelj

Sve ono najbolje u životu počinje prvim korakom. Ispunite pristupnicu i hrabro zakoračite u svijet investiranja. Naša velika FIMA Invest zajednica jedva čeka da vas upozna.