O nama

          O NAMA

Fima Invest

FIMA Invest je društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje investicijskim fondovima osnovano 15. lipnja 2010. godine.

Glavni predmet poslovanja tvrtke je osnivanje i upravljanje alternativnim investicijskim fondom. FIMA Invest upravlja FIMA Invest Funds, krovnim otvorenim alternativnim investicijskim fondom s javnom ponudom koji se sastoji od dva podfonda:

  • FIMA Global Income Builder, otvoreni alternativni investicijski podfond s javnom ponudom
  • FIMA SEE Income Builder, otvoreni alternativni investicijski podfond s javnom ponudom

HPB d.d. obavlja poslove depozitara za FIMA Invest u odnosu na otvorene alternativne investicijske fondove s javnom ponudom, dok je depozitar u odnosu na otvoreni alternativni investicijski fond rizičnog kapitala s privatnom ponudom OTP banka d.d.

Misija

Našim klijentima pomažemo ostvariti dugoročne financijske ciljeve pomoću provjerene strategije ulaganja, dok svojim zaposlenicima nudimo atraktivno radno mjesto koje im može poslužiti kao platforma za izgradnju ozbiljne poslovne karijere.

Vizija

Želimo tvrtku FIMA Invest d.o.o. pozicionirati kao lidera u segmentu poslovnih i investicijskih usluga i proizvoda kojem vjeruju klijenti, institucionalni ulagači i fizičke osobe koje traže izvrsne prinose. Isto tako, želimo da je FIMA Invest prepoznata kao poslodavac zlatnog standarda koji privlači najambicioznije ljude i daje pozitivan doprinos društvu. 

Ciljevi

Ostvariti blisku suradnju s našim klijentima i dioničarima pružajući im stručne savjete i jasne preporuke koji će im pomoći u rastu i ostvarivanju financijskih ciljeva. 

          NAŠE VRIJEDNOSTI

“Mi smo ono što opetovano radimo. Izvrsnost tada nije čin već navika.” – Aristotel

Posebnu pozornost posvećujemo odnosu prema klijentima i prema zaposlenicima. Strastveno smo usmjereni na rezultate i ishode našeg rada uvijek nastojeći klijentima pružiti više nego što očekuju. Zadovoljstvo naših zaposlenika izuzetno nam je važno stoga potičemo pozitivno radno okruženje, timski rad i kolegijalnost. Dužnost nam je težiti izvrsnosti te djelovati odgovorno i u najboljem interesu naših klijenata i zaposlenika.

Sinergija

Partnerstvo

Izvrsnost

   Uprava Društva   

Marijana Galović

Predsjednica Uprave

Pogledaj CV

Nikola Planinić

Član Uprave

Pogledaj CV

Marijana Galović

Predsjednica Uprave

Pogledaj CV

Nikola Planinić

Član Uprave

Pogledaj CV

          PRISTUPNICA         

Postanite Ulagatelj

Sve ono najbolje u životu počinje prvim korakom. Ispunite pristupnicu i hrabro zakoračite u svijet investiranja. Naša velika FIMA Invest zajednica jedva čeka da vas upozna.