Uprava

Marijana Galović

Marijana Galović

predsjednica Uprave

Diplomirana pravnica koja je kroz svoje radno iskustvo stekla znanja s područja prava, tržišta nekretnina, tržišta kapitala, te fondovske industrije. Položila je pravosudni ispit 2006. godine. Tijekom studija asistirala je u renomiranom odvjetničkom uredu, a nakon završenog studija bila je pripravnik na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. U Ministarstvu prostornog uređenja i graditeljstva kao upravni savjetnik obavljala je poslove od 2003. do 2006. godine. U društvu FIMA RED d.o.o., koje je bilo član FIMA GRUPE, obavljala je od 2006.godine sve poslove vezane za upravljanje nekretnina u portfelju FIMA GRUPE, te je bila pravna podrška u osnivanju nekretninskog fonda FIMA PROPRIUS d.d. Nakon osnivanja nekretninskog fonda, 2007. godine postaje savjetnik Uprave FIMA GLOBAL INVEST d.o.o., savjetuje upravu Društva o svim pitanjima s područja tržišta kapitala, te koordinira poslove vezane za nekretninski fond. Društvo MD Poslovna Savjetovanja d.o.o. za strateško poslovno savjetovanje suosniva 2010. godine, gdje je pružala usluge poslovnog savjetovanja klijenata, posebno u dijelu strateških rješenja financiranja i restrukturiranja društva, te unapređenja poslovnih procesa klijenata. Savjetovala je uprave društva i članove nadzornih odbora renomiranih hrvatskih društava, te je sa svojim brojnim suradnicima pružala široki spektar usluga iz područja investicijskog bankarstva te pravnog i poslovnog savjetovanja. U rujnu 2016. godine imenovana je predsjednicom Uprave FIMA INVEST d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima.

Nikola Planinić

Nikola Planinić

član Uprave

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Sveučilište u Zagrebu. Ima višegodišnje iskustvo rada na financijskim tržištima, u upravljanju operativnim procesima i vođenju projekata u bankarstvu i financijskim institucijama. Kao specijalnosti izdvajamo financijska tržišta, bankarstvo, financije, privatno bankarstvo, skrbništvo, depozitarne usluge, operacije i upravljanje projektima u bankarstvu i financijskim institucijama. Karijeru u financijskoj industriji započeo je u Središnjem klirinško depozitarnom društvu d.d. gdje je proveo sedam godina na poslovima Voditelja Sustava prijeboja i namire, nastavlja ju u investicijskom društvu Abacus brokeri d.d., kao član Uprave, a krajem 2010. godine zapošljava se u investicijskom društvu Aktiv brokeri d.o.o. na poziciji Glavnog savjetnika. Od 2012. do 2017. godine radi na poslovima Direktora Skrbništva i Direktora poslovnice Primorske banke d.d. Rijeka u Zagrebu, s glavnim projektnim zaduženjem razvoja usluga i proizvoda privatnog bankarstva i organizacije poslovanja Poslovnice Zagreb. U studenom 2018. godine, imenovan je članom Uprave FIMA INVEST d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima, gdje je između ostalog zadužen za vođenja investicijske politike i upravljanja portfeljima investicijskih fondova pod upravljanjem Društva, organizaciju rada i poslove Front Office-a, prodaju i sl.

Tim

Filip Horvat

Filip Horvat

junior fond menadžer

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, Sveučilište u Ljubljani. Nakon studija 2016. godine započinje karijeru u investicijskom društvu FIMA Vrijednosnice d.o.o. gdje obavlja funkciju pomoćnika brokera. U 2017. godini započinje raditi u FIMA Plus d.o.o., društvu koje je specijalizirano za pružanje usluga na tržištu kriptovaluta. Sudjelovao je na razvoju usluga trgovanja i skrbništva putem online mjenjačnice te usluzi plaćanja kriptovalutama. Od ožujka 2020. godine zaposlen je kao junior fond menadžer u FIMA Invest d.o.o. gdje je zadužen za upravljanje investicijskim fondovima.

Natalija Horvat

Natalija Horvat

voditeljica ureda

Završila je Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga u Zagrebu. Svoju poslovnu karijeru je započela kao Store manager u renomiranim tvrtkama . 2011. godine nastavlja karijeru kao Voditeljica ureda renomiranog odvjetničkom ureda gdje stekla višegodišnje iskustvo na području prava , a 2020. godine kao Voditeljia ureda FIMA INVEST d.o.o.

Matija Bešvir

Matija Bešvir

junior fond menadžer

Diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, Sveučilište u Zagrebu. Za vrijeme studija praksu je odradio u investicijskom društvu FIMA Vrijednosnice. Nakon završetka diplomskog studija započinje s radom u FIMA Plus d.o.o. gdje sudjeluje u pokretanju jedne od prvih online mjenjačnica kriptovaluta, pružatelja skrbničke usluge vezane za kriptovalute i kripto payment processor rješenja u Hrvatskoj. U ožujku 2020. godine zaposlen je kao junior fond menadžer u FIMA Invest d.o.o. gdje je zadužen za upravljanje investicijskim fondovima.

Ivana Kovačević

Ivana Kovačević

stručni suradnik za usklađenost

Diplomirala je 2018. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, kao magistrica prava. Tijekom studija je, uz studentske poslove, odradila stručnu praksu u odvjetničkom timu u sklopu društva Deloitte d.o.o. Svoju poslovnu karijeru započeinje u studenom 2018. godine u društvu HONESTAS PRIVATE EQUITY PARTNERI d.o.o. za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima kao Suradnica za usklađenost. Kasnije svoju karijeru nastavlja kao Stručna suradnica za usklađenost u društvu FIMA INVEST d.o.o. za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima.

Velimir Želimorski

Velimir Želimorski

poslovi Middle Office-a

Svoje višegodišnje iskustvo rada na financijskim tržištima započinje polaganjem ispita za ovlaštenog posrednika u trgovini vrijednosnim papirima (broker) u organizaciji Zagrebačke burze, Tržišta novca Zagreb i Hrvatskog udruženja brokera polaže 1995 godine, započinje raditi u brokerskoj kući Fima na poslovima voditelja trgovanja s vrijednosnim papirima i komunikacije s klijentima, jedan je od osnivača Varaždinske burze (Varaždinskog tržišta vrijednosnica), autor je više članaka i kolumni u stručnim časopisima. Karijeru u financijskoj industriji nastavlja kao voditelj poslovnih jedinica više brokerskih kuća da bi 2012 godine osnovao vlastitu firmu gdje radi poslove vezanog zastupnika za trgovanje s vrijednosnim papirima.
Početkom 2020 godine pridružuje se timu FIMA INVEST d.o.o. na poslovima Middle Office-a s vjerom da će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti uspješnom poslovanju firme.

Nadzorni odbor

Milan Horvat

Milan Horvat

predsjednik NO

Tomislav Ilić

Tomislav Ilić

zamjenik predsjednika NO

Davor Subotić

Davor Subotić

član NO